Ανάπτυξη Ιστοσελίδων & E-Shop

Έχουμε δεσμευτεί να βοηθάμε περισσότερους ανθρώπους σαν κι εσάς να λαμβάνουν τα αποτελέσματα που θέλουν κάθε μέρα. Για να το κάνουμε εύκολο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας! Το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τους στόχους σας, την επιχείρησή σας ή το έργο σας. Και αξίζει να πούμε ότι ειδικευόμαστε στο να εργαζόμαστε “out of the box”, οπότε αν ψάχνετε για νέους τρόπους για να ζωντανέψετε το τελευταίο σας έργο, τότε θα αναπτύξουμε μια λύση που είναι πραγματικά μοναδική

Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Έχουμε δεσμευτεί να βοηθάμε περισσότερους ανθρώπους σαν κι εσάς να λαμβάνουν τα αποτελέσματα που θέλουν κάθε μέρα. Για να το κάνουμε εύκολο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας! Το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τους στόχους σας, την επιχείρησή σας ή το έργο σας. Και αξίζει να πούμε ότι ειδικευόμαστε στο να εργαζόμαστε “out of the box”, οπότε αν ψάχνετε για νέους τρόπους για να ζωντανέψετε το τελευταίο σας έργο, τότε θα αναπτύξουμε μια λύση που είναι πραγματικά μοναδική.

Στρατηγική και ανάπτυξη επιχειρήσεων

Επιχειρήσεις χωρίς όραμα και στρατηγική δεν μπορούν να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν. Το συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον απαιτεί διαμόρφωση και προσαρμογή των λειτουργιών μια επιχείρησης στους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της. Εμείς θα σας παρέχουμε νέο όραμα, νέα οργανωτική δομή, προγράμματα ανάπτυξης της παραγωγικότητας σας και νέα στρατηγική Marketing, ώστε να αποκτήσετε σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Ανάκτηση δεδομένων

Data Recovery σκληρού δίσκου, επαναφορά διεγραμμένων αρχείων, ανάκτηση αρχείων απο USB, κάρτα μνήμης, SSD δίσκο, ανάκτηση δεδομένων απο κινητό τηλέφωνο κ.α. Αν χαλάσει ο εξωτερικός σκληρός δίσκος σας, τον επιδιορθώνουμε. Αν για οποιοδήποτε λόγο χάσατε δεδομένα, μην πανικοβάλεστε και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ώστε να συζητήσουμε το πρόβλημα σας.

Search Engine Optimization (S.E.O)

Ποιο είναι το νόημα να έχετε ένα όμορφο website και να μην μπορεί κανείς να το βρει; Εδώ έρχεται να βοηθήσει το SEO. Και αν αναρωτιέστε τι είναι, σας έχουμε την απάντηση. SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.

Google My business

Δεν είστε σίγουροι εάν χρειάζεστε λογαριασμό Google My Business; Οι λογαριασμοί Google My Business βελτιώνουν επίσης το τοπικό σας SEO. Έτσι, όταν κάποιος ψάχνει για εσάς, εμφανίζεται στη 1η σελίδα, όχι στη 2η ή και παρκάτω. Ακόμα κι αν έχετε ήδη παρουσία στο διαδίκτυο, ένας επιχειρησιακός λογαριασμός Google διασφαλίζει ότι θα έχετε κορυφαία αποτελέσματα. Οι λογαριασμοί παρέχουν επίσης πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις πληρωμένες και οργανικές στρατηγικές διαφήμισης.

Σχεδιασμός Λογοτύπου και Εταιρικής Ταυτότητας

Θέλετε να δημιουργήσετε το Brand Identity της εταιρικής εικόνας σας ή του προϊόντος σας; Επαγγελματίες γραφίστες θα αναλάβουν να δημιουργήσουν το μοναδικό, άρτιο, εύκολα αναγνωρίσιμο και σύγχρονο λογότυπο σας. Αναλαμβάνουμε επίσης: επαγγελματικές κάρτες, εταιρικά έντυπα, μπλοκ, επιστολόχαρτα, banners, επιγραφές, αφίσες και οτιδήποτε άλλο θα ολοκληρώσει το εταιρικό σας προφίλ.

Σχεδιασμός λογότυπου

Θέλετε να δημιουργήσετε το Brand Identity της εταιρικής εικόνας σας ή του προϊόντος σας; Επαγγελματίες γραφίστες θα αναλάβουν να δημιουργήσουν το μοναδικό, άρτιο, εύκολα αναγνωρίσιμο και σύγχρονο λογότυπο σας. Αναλαμβάνουμε επίσης: επαγγελματικές κάρτες, εταιρικά έντυπα, μπλοκ, επιστολόχαρτα, banners, επιγραφές, αφίσες και οτιδήποτε άλλο θα ολοκληρώσει το εταιρικό σας προφίλ.

Διαδικτυακές Διαφημίσεις

Με την δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop έχετε κάνει την αρχή για την επιχείρηση σας. Αλλά θα πρέπει να προσεγγίσετε το ιδανικό κοινό την κατάλληλη στιγμή. Οι διαφορετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης απαιτούν συγκεκριμένους τρόπους προώθησης. Σύμφωνα με τους στόχους της επιχείρησης σας δημιουργούμε και εξατομικεύουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο προώθησης για εσάς.

Υπηρεσίες για προσωπική χρήση

Ας βρούμε τη σωστή λύση για εσάς. Εδώ θα βρείτε υπηρεσίες για τον προσωπικό σας υπολογιστή.(Αποκατάσταση δεδομένων από ιούς ή κατεστραμμένους δίσκους, εγκατάσταση λογισμικού, αναβάθμιση λογισμικού, τεχνική υποστήριξη Η/Υ, “στήσιμο” νέου Η/Υ, αναβάθμιση Hardware σε Desktop και Laptop κ.α.) Αν έχετε απορίες ή δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Social Media Managment & Marketing

Το μάρκετινγκ στα social media αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο για την διανομή οπτικοακουστικού υλικού, την προώθηση προϊόντων και την προβολή του Brand της επιχείρησης σας. Είναι ένας μοναδικός τρόπος για να αναπτύξετε ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες σας και τους καταναλωτές σας. Η εμπειρία μας σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter και το YouTube θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια καινοτόμο και αποκλειστική καμπάνια που θα εντυπωσιάσει το ήδη υπάρχον κοινό σας αλλά θα προσελκύσει και νέο.

Δημιουργία Mobile App

Θέλετε η επιχείρηση σας να πάει το marketing στο επόμενο επίπεδο; Θέλετε να έχετε πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό; Θέλετε να ξεχωρίζετε στον κλάδο σας; Θέλετε την καθημερινή αλληλεπίδραση του κόσμου με την επιχείρηση σας; Αν ναι, τότε η λύση βρίσκεται στο Mobile Application.

Skip to content