// Οι Υπηρεσιες μασ

Προσφέρουμε ένα ευρύ
φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τους στόχους σας, την επιχείρησή σας ή το έργο σας.

S.E.O.

Ποιο είναι το νόημα να έχετε ένα όμορφο website και να μην μπορεί κανείς να το βρει; Εδώ έρχεται να βοηθήσει το SEO. Και αν αναρωτιέστε τι είναι, σας έχουμε την απάντηση.

Δημιουργία Λογότυπου

Επαγγελματίες γραφίστες θα αναλάβουν να δημιουργήσουν το μοναδικό, άρτιο, εύκολα αναγνωρίσιμο και σύγχρονο λογότυπο σας.

Στρατηγική Επιχειρήσεων

Το συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον απαιτεί διαμόρφωση και προσαρμογή των λειτουργιών μια επιχείρησης στους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της.

Διαδικτυακές Διαφημίσεις

Θα πρέπει να προσεγγίσετε το ιδανικό κοινό την κατάλληλη στιγμή. Οι ανάγκες κάθε επιχείρησης απαιτούν συγκεκριμένους τρόπους προώθησης/

Social Media Marketing

Το μάρκετινγκ στα social media αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο για την διανομή οπτικοακουστικού υλικού, την προώθηση προϊόντων και την προβολή του Brand της επιχείρησης σας.

//Αναπτυξη ιστοσελιδας

Πακέτα σχεδίασης ιστοσελίδων

Όταν σχεδιάζουμε μια ιστοσελίδα λαμβάνουμε υπόψη τόσο την εμφάνιση όσο και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας διασφαλίζοντας ότι η νέα σας ιστοσελίδα είναι κάτι που αντιπροσωπεύει πραγματικά εσάς και την επιχείρησή σας, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνετε τους στόχους σας.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων & E-Shop

Έχουμε δεσμευτεί να βοηθάμε περισσότερους ανθρώπους σαν κι εσάς να λαμβάνουν τα αποτελέσματα που θέλουν κάθε μέρα. Για να το κάνουμε εύκολο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας! Το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τους στόχους σας, την επιχείρησή σας ή το έργο σας. Και αξίζει να πούμε ότι ειδικευόμαστε στο να εργαζόμαστε “out of the box”, οπότε αν ψάχνετε για νέους τρόπους για να ζωντανέψετε το τελευταίο σας έργο, τότε θα αναπτύξουμε μια λύση που είναι πραγματικά μοναδική.

Στρατηγικη και αναπτυξη επιχειρησεων

Επιχειρήσεις χωρίς όραμα και στρατηγική δεν μπορούν να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν. Το συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον απαιτεί διαμόρφωση και προσαρμογή των λειτουργιών μια επιχείρησης στους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της. Εμείς θα σας παρέχουμε νέο όραμα, νέα οργανωτική δομή, προγράμματα ανάπτυξης της παραγωγικότητας σας και νέα στρατηγική Marketing, ώστε να αποκτήσετε σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Σχεδιασμός Λογοτύπου και Εταιρικής Ταυτότητας

Θέλετε να δημιουργήσετε το Brand Identity της εταιρικής εικόνας σας ή του προϊόντος σας; Επαγγελματίες γραφίστες θα αναλάβουν να δημιουργήσουν το μοναδικό, άρτιο, εύκολα αναγνωρίσιμο και σύγχρονο λογότυπο σας. Αναλαμβάνουμε επίσης: επαγγελματικές κάρτες, εταιρικά έντυπα, μπλοκ, επιστολόχαρτα, banners, επιγραφές, αφίσες και οτιδήποτε άλλο θα ολοκληρώσει το εταιρικό σας προφίλ.

Διαδικτυακές Διαφημίσεις

Με την δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop έχετε κάνει την αρχή για την επιχείρηση σας. Αλλά θα πρέπει να προσεγγίσετε το ιδανικό κοινό την κατάλληλη στιγμή. Οι διαφορετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης απαιτούν συγκεκριμένους τρόπους προώθησης. Σύμφωνα με τους στόχους της επιχείρησης σας δημιουργούμε και εξατομικεύουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο προώθησης για εσάς.

//Επανασχεδιασμος ιστοτοπου

Ολοκληρώμενα πακέτα πλήρους εξυπηρέτησης

Στην Horizon Unlimited είμαστε κάτι παραπάνω απο προγραμματιστές και σχεδιαστές Ιστοσελίδων. Είμαστε κάποιοι που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να εκτελέσουμε κάθε έργο σας στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Είμαστε ο ψηφιακός συνεργάτης σας σε ένα ψηφιακό κόσμο

Τι περιλαμβάνει η δημιουργία Ιστοσελίδας:

// επιλεξτε το πλανο σασ

Ευέλικτα Ετήσια Προγράμματα

We help businesses elevate their value through custom software development,
product design, QA and consultancy services.

Βασικό

629.99*

Δημιουργία & Ετήσιο Πακέτο
 • Βασικές Σελίδες
 • 1 Επαγγελματικό E-mail
 • 24/7 Τεχνική Υποστήριξη**
 • S.E.O. Managment
 • E-Shop
επιλογη πακετου

Οικονομικό

749.99*

Δημιουργία & Ετήσιο Πακέτο
 • Βασικές Σελίδες
 • 5 Επαγγελματικά E-mail
 • 24/7 Τεχνική Υποστήριξη**
 • S.E.O. Managment
 • E-Shop
επιλογη πακετου

Πλήρες

1229.99*

Δημιουργία & Ετήσιο Πακέτο
 • Βασικές Σελίδες
 • 15 Επαγγελματικά E-mail
 • 24/7 Τεχνική Υποστήριξη**
 • S.E.O. Managment
 • E-Shop
επιλογη πακετου

* Οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.
** Η υπηρεσία αφορά τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας καθώς και άμεση τηλεφωνική υποστήριξη σε προσυμφωνημένο μηνιαίο χρόνο.

Skip to content