// Οι Υπηρεσιες μασ

Παρέχουμε ευρεία γκάμα
υπηρεσιών για εσάς

01.
Ανάκτηση Δεδομένων

Data Recovery σκληρού δίσκου, επαναφορά διεγραμμένων αρχείων, ανάκτηση αρχείων απο USB, κάρτα μνήμης, SSD δίσκο, ανάκτηση δεδομένων απο κινητό τηλέφωνο κ.α. Αν χαλάσει ο εξωτερικός σκληρός δίσκος σας, τον επιδιορθώνουμε. Αν για οποιοδήποτε λόγο χάσατε δεδομένα, μην πανικοβάλεστε και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ώστε να συζητήσουμε το πρόβλημα σας.

02.
Υπηρεσιες για προσωπικη χρηση

Εδώ θα βρείτε υπηρεσίες για τον προσωπικό σας υπολογιστή.(Αποκατάσταση δεδομένων από ιούς ή κατεστραμμένους δίσκους, εγκατάσταση λογισμικού, αναβάθμιση λογισμικού, τεχνική υποστήριξη Η/Υ, “στήσιμο” νέου Η/Υ, αναβάθμιση Hardware σε Desktop και Laptop κ.α.) Αν έχετε απορίες ή δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

03.
Δημιουργια Mobile App

Θέλετε η επιχείρηση σας να πάει το marketing στο επόμενο επίπεδο; Θέλετε να έχετε πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό; Θέλετε να ξεχωρίζετε στον κλάδο σας; Θέλετε την καθημερινή αλληλεπίδραση του κόσμου με την επιχείρηση σας; Αν ναι, τότε η λύση βρίσκεται στο Mobile Application.

01
Δημιουργία Ιστοσελίδων

Δημιουργία Ιστοσελίδων & E-Shop

02
Σχεδιασμός Λογότυπου

Πρότυπος Σχεδιασμός Λογοτύπου

03
Επιχειρηματικό Πλάνο

Στρατηγική και ανάπτυξη επιχειρήσεων

Define
Define
Καθορίστε εσείς ακριβώς πως θέλετε να είναι η ιστοσελίδα σας ή το E-shop σας.
Design
Design
Μείνετε ξέγνοιαστοι καθώς η ομάδα μας θα σχεδιάσει αυτό που έχετε στο μυαλό σας.
Refine
Refine
Με συνεχή επικοινωνία μαζί σας θα καθορίσουμε το τελικό αποτέλεσμα.
Build
Build
Με όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, θα δώσουμε πνοή στην νέα σας ιστοσελίδα.
// ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες για προσωπικούς
ή επαγγελματικούς Η/Υ.

Service - Επισκευή & Επιδιόρθωση Η/Υ. Εντοπίζουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας. Σας ενημερώνουμε για το πιθανό κόστος αν χρειάζεται να αντικατασταθεί κάποιο εξάρτημα. Επιδιορθώνουμε το πρόβλημα και ο τεχνικός μας σας ενημερώνει για τα πιθανά αίτια της βλάβης και σας συμβουλεύει πως να αποφύγετε παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα εντοπίσει και θα αφαιρέσει τα κακόβουλα προγράμματα (viruses, Trojans, worms, spyware) που υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Τέτοια προγράμματα καθυστερούν τον υπολογιστή σας στην εκτέλεση λειτουργιών, “βαραίνουν” το σύστημα σας και μπορεί ακόμα να καταστρέψουν αρχεία και να μην επιτρέπουν την εκκίνηση του λογισμικού.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του Η/Υ σας, είναι εξαιρετικά χρήσιμη καθώς αποτρέπει την απώλεια σημαντικών εγγράφων -συχνά απαραίτητων για την εργασία σας- και προσωπικών σας αρχείων -όπως φωτογραφίες, video κλπ- σε περίπτωση βλάβης του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας ή μόλυνσης του λειτουργικού σας συστήματος από κακόβουλο λογισμικό.

Skip to content